ANA SAYFA > GÜNDEM > MİNİK ARDA İLE DURAK'IN TREN GEZİSİ

MİNİK ARDA İLE DURAK'IN TREN GEZİSİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MİNİK ARDA İLE DURAK'IN TREN GEZİSİ

Karşıyakalı 6 yaşındaki Arda Tokmak spina bifida hastalığı nedeniyle yürüyemiyor.

Hayatta en sevdiği şey ise, trenle seyahat etmek. Babasının işten gelmesini dört gözle bekleyen minik Arda, akşamları yaptığı kısa seyahatlerle mutlu oluyor. Bu tutkusunu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın eşi Birsen Durak’ın evlerine yaptığı ziyarette de dile getiren Arda, Başkan Durak’ın yaptığı sürprizle, belki de hayatının en mutlu gününü yaşadı.

Karşıyaka’nın Şemikler Mahallesi’nde yaşayan Türkan ve Murat Tokmak çiftinin 6 yaşındaki oğlu Arda, bir omurilik hastalığı olan spina bifida ile dünyaya gelmiş. Bu hastalık nedeniyle yürüyemeyen Arda’nın geçtiğimiz haftalarda, sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Tokmak Ailesi’ni ziyaret eden Birsen Durak, minik Arda’nın en sevdiği şeyin trenle seyahat olduğunu öğrenince, ona bir başka sürpriz daha hazırladı.

Karşıyaka Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Hülya Polat ile birlikte İZBAN istasyonuna gelen 3 kişilik Tokmak Ailesi, karşılarında Belediye Başkanı Cevat Durak’ı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bu sürpriz karşısında çok mutlu olan minik Arda, Başkan Durak ile trenle seyahat etmenin keyfini yaşadı. Seyahat boyunca sevimliliğiyle ilgi odağı olan Arda’da, Başkan Durak da, hayatlarının en anlamlı seyahatini gerçekleştirdi.

Arda’nın birbiri ardına gelen sorularını yanıtlayan Başkan Durak, “Hiçbir şey bir çocuğun gülümsemesinin dünyaya yaydığı mutluluktan daha kıymetli değildir” diye duygularını dile getirdi.

Minik Arda ile Başkan Durak’ın keyifli tren seyahati Mavişehir İstasyonu’nda son bulurken, geriye, yaşanan bu güzel günün mutluluk dolu gülümsemesi kaldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber NERGİZ'E SOSYAL TESİS MÜJDESİ
Sonraki Haber KARŞIYAKA'DA AÇILIŞ MARATONU BAŞLADI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?