ANA SAYFA > GÜNDEM > Milletvekili Sürekli sokakta halkla iftar yaptı

Milletvekili Sürekli sokakta halkla iftar yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Milletvekili Sürekli sokakta halkla iftar yaptı

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli sokakta halk ile birlikte iftar yaptı.

Ak Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatının Şemikler Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarına İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu katıldı.

Karşıyakalılar ile birlikte iftarı açan Milletvekili Sürekli iftardan sonra çay sohbetine katıldı.

Şemikler Mahallesinde düzenlenen iftar programına Milletvekili Kerem Ali Sürekli, eşi Fidan Gül Sürekli, İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Eşi Yasemin Mertoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Karşıyaka ADSM Başhekimi DT. Yıldızhan Altınışık,  Çiğli Bölge Hastanesi Müdür Yardımcısı Metin Gencer, Toplum Sağlığı Müdürü Dr. İlhan Gürbüz, Sağlık Sen Sendika Başkanı Özgür Yıdırım, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Seymenoğlu, Ak parti ilçe Başkan yardımcısı Nil Güneri, STK başkan ve temsilcileri, Şemikler Mahallesi sokak sakinleri katıldı.

Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin İftar çorbalarını kendi elleri ile doldurması, iftara katılanlar ile bire bir ilgilenmesi dikkat çekti.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fazıl Say ve Viyana Oda Orkestrası Efes'te tarih yazdı
Sonraki Haber İzmir-Foça deniz seferleri yeniden başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?