ANA SAYFA > SPOR > Milletvekili Sürekli ile Denizkurdu KSK için bir araya geldi...

Milletvekili Sürekli ile Denizkurdu KSK için bir araya geldi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Milletvekili Sürekli ile Denizkurdu KSK için bir araya geldi...

Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Şubesi’nin şirketleşme sürecini yakından takip ettiğini açıklayan kulübün eski yöneticilerinden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, şirketleşme görüşmelerini yürütmek için kurulan komitenin başkanı KSK eski başkanlarından ve Adalet eski Bakanı Hasan Denizkurdu ile bir araya geldi.

Sürekli, Denizkurdu’ndan şirketleşme süreciyle ilgili bilgi aldı. Denizkurdu, Sürekli’ye sürecin devam ettiği, şirketlerle yapılan görüşmelerin olumlu sürdüğünü iletti. Sürekli, bulunduğu temasla ilgili “Kulüp adına önemli bir süreç yaşıyoruz. Komite önemli isimlerden, kulübe ciddi emekleri olmuş isimlerden oluşuyor. Her zaman Karşıyakamızın menfaati için, bu sevdayı çocuklarımıza bırakmak için birlikte istişare yapmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Caz Festivali, Bülent Ortaçgil konseriyle sona erdi
Sonraki Haber İzmir'de yeni yılda suya zam var...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?