ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Migros'tan Anneler Günü'ne özel fırsatlar

Migros'tan Anneler Günü'ne özel fırsatlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Migros'tan Anneler Günü'ne özel fırsatlar

Migros Grubu, Anneler Günü’ne özel fırsatlarıyla tüm annelerin özel gününü kutluyor. Sürpriz indirim ve avantaj kampanyalarıyla her yıl anneleri düşünen Migros Grubu, bu yıl da birçok üründe hazırladığı kampanya ve fırsatlarla annlerin gönlünü kazanmaya devam ediyor.

Migros Grubu, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm annelerin Anneler Günü’nü  özel avantajlar, kampanyalar ve sürpriz hediyelerle kutluyor. Kozmetikten teknoloji ürünlerine, küçük ev aletlerinden züccaciye ürünlerine kadar birbirinden farklı pek çok ürünü annesini mutlu etmek isteyenlere sunuyor.

Emeğinin karşılığı hiçbir şeyle ödenmeyen ama bir gülümsemesi dünyalara bedel olan anneleri mutlu etmek ve gülümsetmek için Migros mağazalarında ‘Gördüğünüze İnanın Kampanysı’ anneleri karşılıyor.  8 Mayıs tarihinde Anneler Günü’ne özel ‘Gördüğünüze İnanın Kampanyası’ çerçevesinde çok avantajlı fırsat ürünleri, sadece annenizin tercihini bekliyor. Anneler Günü’nde annenizi alın Migros’a gelin ve 60 TL’lik alışverişe Touch Me tost makinasına 49 TL yerine 9 TL’den veya Diadermine cilt bakım keremlerini 45,90 TL yerine 9 TL’den sahip olma fırsatını yakalayın.

Annelerin öpülesi elleri pamuk gibi olsun diye özel bakım setlerinde indirim

Mis kokulu, pamuk elli anneler için kozmetik kampanyası hazırlayan Migros Grubu, yüz, vücut, el ayak bakım kremleri, losyon, jel ve  tüm bakım ürünlerinde ve makyaj malzemesiyle aksesuarlarında %50 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya, annesinin daha bakımlı olmasını isteyen herkes için 2-7 Mayıs tarihleri arasında Migros mağazalarında geçerli olacak.

Annelerin en büyük yardımcıları yüzde 30 indirimli

29 Nisan - 9 Mayıs tarihleri arasında Migros mağazalarını ziyaret edenleri küçük ev aletlerinde de kaçırılmayacak kampanyalar karşılıyor. Ev hayatında annelerin en büyük yardımcısı olan tüm küçük ev aletleri ve elektrikli kişisel bakım ürünlerinde yüzde 30 indirim annelerin yüzünü güldürüyor.

Birbirinden şık ithal züccaciye ürünleri de anneler için en çok tercih edilen alternatif hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Migros, Touch Me markalı züccaciye ürünlerinde uyguladığı %40 indirim fırsatını kaçırmak istemeyenler 6 -9 Mayıs tarihleri arasında Migros mağazalarına gitmeyi unutmayın.  

Yeni nesil annelere cep telefonu

Gelişen teknoloji ile yeni nesil anneler de tıpkı çocukları gibi teknoloji ile yakından ilgileniyor. Bu detayı kaçırmayan Migros, hediye seçenekleri arasında cep telefonunu da ekledi.  Samsung Galaxi J5 J500 F 4.5G cep telefonu 789 TL yerine 729 TL fiyatıyla Migros mağazalarında sizleri bekliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Piyanist Nihat Demirkol, İzmirlilerle buluştu
Sonraki Haber 47 sivil toplum kuruluşuna uygulamalı proje hazırlama eğitimi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?