ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Migros öğrencileri bir araya getirdi

Migros öğrencileri bir araya getirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Migros öğrencileri bir araya getirdi

Sosyal Sorumluluk alanında, geleceğe yatırım olarak gördüğü eğitim, kültür-sanat, spor, çevre ve sağlık konularına odaklanan Migros, hayata değer katan projelerine bir yenisini ekledi. Migros Sanal Market, Ege Sistem Okulları’nda gerçekleştirilen Satranç Turnuvası’na sponsor olarak çocukların eğitim ve gelişimine destek sağladı.

Sürdürülebilir bir değer zinciri oluşturmak adına toplumsal ihtiyaç alanlarına yönlendirdiği sosyal sorumluluk çalışmalarını müşterileri ve çalışanlarının katılımıyla güçlendiren Migros, İyi Yaşam çatısı altında çocuk gelişimi ve eğitimi alanındaki projelere de destek veriyor. Migros Sanal Market ile Ege Sistem Okulları’nda gerçekleştirilen Satranç Turnuvası’nın sponsoru olan Migros, çocukların stratejik düşünme yeteneği ve zihinsel gelişimlerine katkı sağladı.

Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte yürütülen turnuvaya üç farklı yaş kategorisinde 75 öğrenci katıldı. Turnuva sonucunda ilk üçe giren çocuklara kupa verilirken, diğer tüm çocuklara da günün anısına madalya ve Migros Sanal Market hediyeleri verildi.

Migros Sanal Market

Migros Sanal Market, Migros mağazalarında olan tüm ürün ve hizmetleri, Migros mağazaları ile aynı fiyat ve avantajlar ile kaliteden ödün vermeden müşterilerin “kapısına kadar” ulaştırmaktadır.

Müşteri odaklı, güvenilir, teknolojik ve yenilikçi yapısıyla market alışverişini hızlı, kolay ve keyifli hale getirmektedir. Faaliyete başladığında sadece İstanbul içinde uygulanan hizmet bugün, Ankara’dan İzmir’e, Antalya’dan Kayseri’ye kadar müşterilerine hizmet vermektedir. Yaz sezonunda açılan sezonluk mağazaları ile de hizmet noktalarını arttırmaktadır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da su kesintisi!..
Sonraki Haber Ege Üniversitesi'nin adı böceğe verildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?