ANA SAYFA > EKONOMİ > Migros Anneler Günü’nü %50’ye varan indirimle kutluyor

Migros Anneler Günü’nü %50’ye varan indirimle kutluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Migros Anneler Günü’nü %50’ye varan indirimle kutluyor

Düzenlediği kampanyalar ve sunduğu ürün çeşitliliğiyle annelerin hayatlarını yılın her gününde kolaylaştıran Migros, Anneler Günü’nde de annelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Anneler Günü’ne özel yüzlerce üründe gerçekleştirilen indirim kampanyası Türkiye’nin 81 ilindeki Migros mağazalarında 2 Mayıs tarihinden itibaren başlıyor.

Migros, Anneler Günü’ne özel olarak 2-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanya kapsamında inanılmaz indirimler sunuyor. Türkiye’nin 81 ilindeki Migros mağazalarında 2 Mayıs tarihinden itibaren başlayacak özel kampanya, yüzde 50’ye varan indirim fırsatlarıyla annelerin yüzlerini güldürüyor.

Kişisel bakım ürünlerinde yarı yarıya indirim
2-7 Mayıs tarihleri arasında katalog ürünleri hariç yüz, el, vücut bakım kremleri ve losyonları tüm çeşitleriyle birlikte yüzde 50 indirimli fiyatlarıyla Migros müşterilerini bekliyor. Kokusunu hiçbir şeye değiştirmediğimiz annelerimiz için parfüm ve deodorant ürünlerinin tamamı da yarı yarıya indirimli fiyatlarıyla Migros raflarında.

Makyaj ürünleri ve aksesuarlarında yüzde 50 fırsatı
Migros, en çok tercih edilen makyaj ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatıyla, tüm güzel annelere kendilerini daha da güzel hissettirmeyi arzu ediyor. 2-7 Mayıs tarihleri arasında Maybelline, Max Factor, Golden Rose, L’Oreal Paris markalı makyaj ürünlerinin yanında Real Techniques, EcoTools, Lionesse, Trım, Fe, ProNail, Banat B-cure markalı makyaj aksesuarlarında da yüzde 50 indirim avantajları sunuluyor.

Annelerin hayatını kolaylaştıran ürünlerde yüzde 30 indirim
Elektrikli küçük ev aletleri ve elektrikli kişisel bakım ürünlerinde yüzde 30 indirim kampanyası ise 4 Mayıs’ta başlayıp, 14 Mayıs Anneler Günü’ne kadar devam edecek. Belirtilen tarihlerde anneler için hazırlanan indirim sürprizlerinden tüm Migros müşterileri faydalanabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Mali Genel Kurul 23 Mayıs’ta…
Sonraki Haber Karşıdan karşıya geçerken araba çarpan profesör Çevik, yaşamını yitirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?