ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Migros 65 ildeki mağazalarında ''İyi Yaşam'' eğitimleri verdi

Migros 65 ildeki mağazalarında ''İyi Yaşam'' eğitimleri verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Migros 65 ildeki mağazalarında ''İyi Yaşam'' eğitimleri verdi

Türk perakende sektöründe tüketicileri daima ilklerle tanıştıran Migros, tüm müşterilerine İyi Yaşam ve iyi geleceğin kapılarını açıyor.

Mağazalarında satışa sunduğu iyi tarım, iyi et ve iyi tavuk ürünleri ile Türk tüketicisine sürdürülebilir tarım ve hayvancılık ürünlerini ulaştıran Migros, ‘İyi yaşam’ bilincinin küçük yaşlarda edinilen davranış değişikliği ile mümkün olduğu inancıyla mağazalarında çocuklara bilinçlendirme turları düzenledi. Geçen yıl pilot uygulamasını yaptığı “İyi Yaşam Mağaza Turları”na, gelen yoğun istek ve talep üzerine bu yıl da devam etti. Etkinlik kapsamında, dileyen tüm çocuklar mağazalara rezervasyon yaparak turlara katıldılar. Migros, İyi Yaşam Mağaza Turları ile birlikte, İyi Yaşam farkındalığı çerçevesinde düzenlediği tüm projelerle bugüne kadar 81 bin çocuğa ulaştı.

Migros 65 ildeki mağazalarında ‘İyi Yaşam’ eğitimleri verdi

Proje kapsamında Gıda Güvenliği Derneği ile birlikte, çocuklara yönelik ‘Sağlıklı Büyüme Rehberi’ hazırlayan Migros, bu rehber eşliğinde, bu yıl 65 ildeki mağazalarında çocuklar için keyifli bir mağaza turu gerçekleştirdi. Migros Mağaza Yöneticileri bu turlara, Oyuncu ve Davranış Bilimleri Uzmanı Mehmet Auf tarafından verilen ‘İyi Yaşam’ eğitimlerini alarak hazırlandılar. Türkiye’nin her bölgesinden eğitime katılan mağaza yöneticileri bu eğitimlerde, çocuklara hangi bilgileri, nasıl aktarmaları gerektiği konusunda detaylı bilgi edindi. 

Çocuklar etiket okumayı ve alışverişin püf noktalarını öğrendi

Migros mağazalarında dört gün boyunca düzenlenen 20 kişilik turlarda ‘İyi Yaşam’ eğitimi alan çocuklar; meyve-sebzelerin faydalarından, ürünlerin raflara ulaşana kadar geçirdiği kontrol süreçlerine ve İyi Tarım Uygulamaları’na kadar birçok bilgiye ulaştı. Turlarda dengeli beslenme ve hareket etmenin önemi vurgulandı. Ayrıca; şarküteri ve kasap reyonlarından alışveriş yapmayı, kg ve adetli alınan ürünler arasındaki farkı, etiket okuma ve indirimli ürünleri ayırt etme gibi gündelik hayatı kolaylaştıran bilgilere de sahip oldular. Çevreci uygulamalar ve  geri dönüşüm faaliyetleri ile ilgili olarak da çocukların daha iyi bir gelecek için yapabileceği katkılar anlatıldı. Migros, ‘İyi Yaşam’ eğitimlerine katılan çocuklara, içerisinde çeşitli ürün indirimleri olan Money Club kartının yanında Gıda Güvenliği Derneği ile birlikte hazırladığı ‘Migros Sağlıklı Büyüme Rehberi’ kitabını hediye etti.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de Hıdrellez coşkusu çingene şarkılarıyla başladı
Sonraki Haber Karşıyaka'da 2 isim başkanlık için nabız yokluyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?