ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > MİCROSOFT'UN EN ÇOK SATAN TELEFONU

MİCROSOFT'UN EN ÇOK SATAN TELEFONU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MİCROSOFT'UN EN ÇOK SATAN TELEFONU

Nokia’nın geçtiğimiz yıl şubat ayında lanse ettiği giriş seviyesi akıllı telefon Lumia 520’nin Windows Phone ekosisteminin en çok telefonu olduğu defalarca açıklandı, ancak ilk defa telefonun satış bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı.

2013’ün sonuna kadar satılan Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonların %30’unu oluşturan Lumia 520’nin bugüne kadar 12 milyondan fazla sattığı Microsoft tarafından açıklandı. Lumia 520’nin bu denli başarıl bir satış performansı elde etmesine neden olarak, kullanıcıların henüz Android ve iOS kadar popüler olmayan Windows Phone işletim sistemine bütçe dostu bir telefonla geçiş yapması gösteriliyor.

Lumia 520’de 4-inç büyüklüğünde 480 x 800p çözünürlüklü ekran, 8GB dahili depolama, 64GB’ye kadar hafıza kart desteği, 512MB RAM, 5MP arka kamera, 1GHz’de çalışan çift çekirdekli Qualcomm işlemci ve 1.430mAh kapasiteli pil yer alıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SICAK HAVALARDA DİŞLERDE KIRILMAYA DİKKAT
Sonraki Haber AKPINAR: ''KARŞIYAKA'YI UÇURACAĞIZ''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?