ANA SAYFA > İZMİR > MHP’den bayrak çağrısı

MHP’den bayrak çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP’den bayrak çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatından 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala ‘Bayrak’ çağrısı geldi. Sosyal Medya’dan duyuru yapan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Haydi Ülküdaşım” diye seslendiği çağrıda “Bugünden itibaren evlere ve işyerlerine Üç Hilalli bayraklarımızı asalım. Vatanın, devletin sahibi kimmiş tüm dünyaya gösterelim” dedi.

MHP İzmir İl Teşkilatı sahada olduğu kadar sosyal medyada da etkin olmaya devam ediyor. İzmir İl Teşkilatı ve Milletvekili adayları sosyal medyada gittikleri, görüştükleri ve katıldıkları toplantıları duyurmanın yanında Türkiye geneli etkin çağrı ve kampanyalara da imza atıyor. Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı’nın Patronu Necat Karataş, “Sahada vatandaşlarımızla her daim temastayız. Milletvekili adaylarımız ve teşkilat mensuplarımız ekipleriyle birlikte her an her yerde yüz yüze iletişim halinde ve Cumhur İttifakı’nı anlatıyor. Partimiz teşkilatı, günümüzün olmazsa olmazı sosyal medyayı da son derece etkin kullanıyor. Gençlerimize, vatanseverlere ve milletseverlere sosyal medya kanalından da ulaşıyor, etkin bir şekilde iletişim kuruyoruz” diye konuştu.

“Bu vatan bizimdir”

Seçimlere bir hafta kala sosyal medya üzerinden gece saatlerinden itibaren ‘Bayrak’ çağrısı yapan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Haydi Ülküdaşım” diye seslendiği çağrıda şu cümlelere yer verdi; “Bugünden itibaren evlerimize ve işyerlerimize Üç Hilalli bayraklarımızı asıyor, vatanın sahibi kimmiş,  Devletin sahibi kimmiş tüm dünyaya gösteriyoruz. Sende bayrağını as, fotoğrafını çek #BuVatanBizimdir etiketi ile sosyal mecralardan paylaş. İzmir’de dalgalanan sancağımızın rüzgarını Kandil’i kuşatan Alplerimize, Afrin’e, Türkmeneli’ne, Üsküp’e ve Turan’a bir dua gibi gönder.”

İzmir tepkisiz kalmaz

İzmir’in bu çağrıyı sahipsiz bırakmayacağını kaydeden Karataş, “İzmirli hemşehrilerimiz duyarlıdır, vatanseverdir ve ilgilidir. Çağrımız kısa sürede asılan bayraklarla karşılık bulacaktır. Balkon bayraklarını İzmir İl Başkanlığı ve İlçe teşkilatlarımızdan temin edebilirler” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Seçim
Sonraki Haber İzmir Vergi Dairesi başkanından yapılandırma çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?