ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka'dan Öğretmenler Günü'nde Zübeyde Ana'ya ziyaret

MHP Karşıyaka'dan Öğretmenler Günü'nde Zübeyde Ana'ya ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka'dan Öğretmenler Günü'nde Zübeyde Ana'ya ziyaret

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, ilçedeki emekli, çalışan ve atanmayı bekleyen öğretmenler ile birlikte Zübeyde Hanım'ın kabrine çiçek bıraktı.

Başkan Yılmaz, öğretmenler ile birlikte "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesinin Karşıyaka'daki kabrini ziyaret etti. Öğretmenler hep birlikte kabre çiçek koyarak dua etti.

Başkan Yılmaz, öğretmenliğin insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleği olduğunu ve insanları gayelerine ulaştıran bir vasıta olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin fedakarlıklarla çocukları geleceğe hazırladığına değinen Yılmaz, ""Bir insanı kötülüklerden alıkoyup iyiliğe sevk etmek, üzerine güneşin doğduğu her şeyden daha hayırlıdır" sözü icra edilen mesleğin ne kadar onurlu ve yüce bir gayeye hizmet ettiğini göstermesi bakımından anlamlıdır. Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi hiç şüphesiz fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimiz sayesinde olacaktır. Bu vesile ile bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eyüpspor-Karşıyaka maçına deplasman yasağı...
Sonraki Haber İki başkan yetiştiren bir öğretmenin gururu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?