ANA SAYFA > İZMİR > MHP İzmir’den Taşer’e balans ayarı

MHP İzmir’den Taşer’e balans ayarı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İzmir’den Taşer’e balans ayarı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığından eski adayları Murat Taşer’e balans ayarı geldi. İl Başkan yardımcısı Serdar Seçgin, geçtiğimiz gün bir internet televizyonuna verdiği mülakattı kastederek; “Sırtımızdaki ihanet hançerinin farkındayız, bu hançeri saplayan ellerin sahiplerini de görüyor ve biliyoruz. İhanetlerinin karşılığını elbette alacaklar” dedi.

Murat Taşer’in yaptığı açıklamaların baştan sona ihanet ve hadsizlik olduğunu vurgulayan MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, sözlerini şöyle sürdürdü; “MHP’nin kendisine verdiği onurun farkında olmayan bu zat sözleriyle haddini aşmıştır. Geçtiğimiz Haziran Seçimlerinde aday olduğu halde hiçbir çalışmaya katılmayan ve partimiz için çalışmayacağını da söyleyerek ihanetini gizlemeyen bu adamın şimdi söylediklerini tebessümle karşılıyoruz! Herhalde dikkat çekmeye çalışıyor ama rezil olacak. Emperyalizme korkmadan meydan okuyan MHP onun yıkılmaz kadrolarını tanımayan bu adam, bir tek Allah’tan korktuğumuzu daha öğrenememiş. MHP Genel Merkezine dil uzatan ama cevap olarak neyle karşılaşacağını bilmeyen bu zat yaşadığı korkunun siyasi eceline fayda sağlamayacağını öğrenecektir. Siyasetteki varlığını MHP içindeki FETÖ operasyona bağlayan bu adam zannımızca gittiği korsan kongrede MHP üzerine ne gibi oyunlar oynandığını ya görmemiş ya da kendisi de bu oyunun içinde kalmıştır!”

Taşer İhanet Etmiştir

“Aday olduğu Milletvekilliği seçimlerinde sırasını beğenmeyip seçim çalışmalarına katılmayacaksın ve partimizin çalışmalarını sekteye uğratacaksın sonra da gelip iktidardan şundan bundan bahsedeceksin. Biz bu ihaneti unutmadık. Bütün İzmir bunun farkında! Susuyorsak edebimizden susuyoruz. Yoksa bildiklerimiz ifade etmemiz herkese yeter”

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'a filede bir sponsor daha...
Sonraki Haber İzmir Senfoni’den bir Dünya Prömiyeri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?