ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > METRODA SON 2 DURAK BAYRAMA...

METRODA SON 2 DURAK BAYRAMA...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
METRODA SON 2 DURAK BAYRAMA...

Metro'nun 5,5 kilometrelik Üçyol - Üçkuyular hattında hizmete açılmayan Poligon ve Fahrettin Altay istasyonlarında çalışmalar tamamlandı.

Ramazan Bayramı veya Ağustos ayı başında yolculu deneme seferlerinin başlayacağı metro hattındaki test sürüşlerinde ilk görüntüler ortaya çıktı.
İzmir Metrosu Genel Müdürü Sönmez Alev'in facebook hesabından paylaştığı görüntülerde tamamlanan tünel içi ve istasyonlar görülüyor. Alev, kısa süre sonra istasyon tabelalarının yerleştireceğini belirterek, “Ağırlıklı test sürüşleri yapılıyor. Hız ve sinyalizasyon ile ilgili testler gerçekleştiriliyor.
Ay sonuna kadar hazırlıklarımızı bitirmek için çalışıyoruz. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun onay vereceği tarihte ön işletme başlayacak" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MARINA TUMAS KARŞIYAKA'DA
Sonraki Haber DİKKAT SAĞANAK YAĞMUR YAĞABİLİR...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?