ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros: 2. yarıda daha iyi bir Karşıyaka izleteceğiz

Mesut Toros: 2. yarıda daha iyi bir Karşıyaka izleteceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros: 2. yarıda daha iyi bir Karşıyaka izleteceğiz

Devre arasına 21 puanla giren Karşıyaka'da teknik direktör Mesut Toros, sahadan 1 puanla ayrılmalarına rağmen oyuncuların verdiği mücadelenin sevindirici olduğunu söyledi.

İlk 30 dakikada maçı koparabileceklerini söyleyen Toros "İki yarıda da pozisyonlar ürettik ancak futbolun meyvesi gol. Bireysel hatalardan goller yedik. Hakemin hızımızı kestiğini düşünüyorum. Ama çocukların mücadelesi ve inancı bizi memnun etti. Son dakikaya kadar maçı bırakmadılar, iyi mücadele ettik. Cefakar taraftarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Yeşil-kırmızılılar evinde oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak olumlu bir görüntü çizdi. Takımın giderek ivme kazandığını dile getiren Mesut Toros "Devre arasında yapacağımız kampın ardından ikinci yarıda daha iyi bir Karşıyaka izleteceğiz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özhan Çıvgın: Hatalarımızdan ders çıkaracağız
Sonraki Haber Karşıyakalı Selin beğenildi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?