ANA SAYFA > EĞİTİM > MEKANLARI YARATACAKLARI BELİRLEYECEK SINAV

MEKANLARI YARATACAKLARI BELİRLEYECEK SINAV

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MEKANLARI YARATACAKLARI BELİRLEYECEK SINAV

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Özel Yetenek Sınavı başvuruları 12 Haziran’a kadar devam edecek.

Estetik ve konforu bir arada barındırma özelliği ile “yeni bir yaşam tasarlama” idealini hayata geçirmek isteyen İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencileri İzmir Üniversitesi’nde buluşacak. Kültürel zenginlikleri çağdaş anlayış ile harmanlayan, konfor ve estetikle teknolojiyi buluşturan, çevreye duyarlı ve daha yaşanılabilir bir dünya için iç mimari çalışmalarına imza atacak öğrenciler, İzmir Üniversitesi’nde eğitimlerini İngilizce alacak.

İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, bu yıl da 70 öğrencisini Özel Yetenek Sınavı ile kabul edecek. YGS 1, 2, 3, 4, 5 veya 6’nin herhangi birinden 140 ve üzeri puan alanların katılabilecekleri özel yetenek sınavının çizim ve mülakat aşamaları, 12 ve 13 Haziran’da İzmir Üniversitesi’nde yapılacak. Sınav hakkında detaylı bilgiye www.izmir.edu.tr adresinden ulaşılabiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber JEAN TASARIM YARIŞMASINA BÜYÜK İLGİ
Sonraki Haber ''TAŞLAMA''DA 50.YIL

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?