ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > MedicalPark Hastanesi’nden “Yeni Yıla Merhaba” konseri

MedicalPark Hastanesi’nden “Yeni Yıla Merhaba” konseri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MedicalPark Hastanesi’nden “Yeni Yıla Merhaba” konseri

MedicalPark İzmir Hastanesi sosyal sorumluluk projesi olarak İzmir’de bir ilke imza atarak Karşıyaka Belediyesi Suat Taşer Tiyatrosu’nda Şifa Veren Sesler Çocuk Korosu ile davetlileri hem coşturdu, hem hüzünlendirdi.

Solist olarak sahne alan Gökçe Eriş ve İsmail İlter Denizoğlu çeşitli şarkılar seslendirdi.  Türkçe’nin yanında İngilizce şarkılarda seslendiren Dr. Denizoğlu aynı zamanda Vokoloji uzmanı.
Aralarında kimsesiz çocukların da bulunduğu 8-11 yaş arası 20 kişilik çocuk korosunu kuran Medical Park İzmir Hastanesi, Türkiye de de bir ilke imza attı.  Her şarkısı ayakta alkışlanan “Şifa Veren Sesler Çocuk Korosu” içinde kimsesiz çocukların da bulunduğu çocuklar arasında yarışma düzenlenerek oluşturuldu. Seçilen 20 çocuğa her hafta hastanede koro eğitimi verildi.

Medicalpark İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kuba Şifa Veren Sesler Çocuk Korosu’nun hastanenin sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirterek şunları söyledi. “Görevimiz iyileştirmek, İnsanoğlunun sağlık alanında her anlamda hizmetindeyiz. Amacımız, farklı kültürlerde büyüyüp farklı farklı okullarda okuyan ama kulağında kendi öz kültürünün müzik tınılarına sahip yetenekli çocuklarımızın önemli bir kurum altında bir araya gelerek kaynaşmalarını, temel müzik eğitimi almalarını, şarkı söyleme yoluyla beğeni düzeylerinin yükseltmelerini, müziğin ve ritmin ilham verici gücünü keşfetmelerini, Türkçeyi doğru kullanmalarını, kişisel, fiziksel ve ruhsal gelişimlerinde güzel sanatların, özellikle müziğin çok pozitif bir rol oynadığını görmeyi ve göstermeyi istiyoruz. Koromuzun temel hedeflerinden birisi ileride profesyonel müzik eğitimi almayı düşünen yetenekli çocukların doğru yönlendirilmesidir.

Konseri, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Medicalpark İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kuba, Karşıyakadaki kurum ve hastane yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli izledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kongre olaylı geçti...
Sonraki Haber Karşıyaka’da engelsiz sinema keyfi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?