ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > MedicalPark Hastanesi çalışanlarından erken konser

MedicalPark Hastanesi çalışanlarından erken konser

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MedicalPark Hastanesi çalışanlarından erken konser

MedicalPark İzmir Hastanesi çalışanları “Tıp Bayramını” muhteşem bir konser ile erken kutladı.

MedicalPark İzmir Hastanesi çalışanlarının oluşturduğu Türk Halk Müziği Korosu sosyal sorumluluk projesi kapsamında 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Karşıyaka Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde yurdun birçok yöresinden seslendirdiği türküler ile davetlileri coşturdu.

Medicalpark İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kuba, Türk Halk Müziği Korosu’nun hastanenin sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirterek, şunları söyledi. “Görevimiz iyileştirmek, İnsanoğlunun sağlık alanında her anlamda hizmetindeyiz. Hastane olarak kültür etkinliklerimizi artırarak her zaman siz değerli İzmirli, Karşıyakalı dostlarımız ile birlikte olacağız. Sayın hocamıza, takım arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

MedicalPark İzmir HastanesiTürk Halk Müziği Korosu; Doc Dr. Gökhan Ekim yönetiminde hastane çalışanları Ahmet Arslan, Şükrü Boylu Gencer, Mustafa Canıtez, Rüstem Aytimur, Nadide Sedef Süyün,  Seyhan Taşkınlar, Dr. Gonca Arslan, Mutlu İnci, Şerife Kiremitçi, Aysel Dede, Yelda Aydoğdu, Songül Özüpek, Remziye Kahramaner, Dr.Özlem Ecenur, Seyyibe Erkan, Güldane Doğan, Gülşah Aksoylu, Selma Ekici, Birgül Çakıcı, Dilek Yaman, Selim Yaman Tuğba Çalışkan, Gül Bemirci, Aysun Kalmaz, Kayhan Bilgiç, Edip Karakuş, Nazmi Kalfa ve Ercan Ceylan dan oluşturldu.

MedicalPark İzmir HastanesiTürk Halk Müziği Korosu’nun yurdun değişik yörelerinde seslendirdiği türküler, uzun süreli alkışlanırken, zaman zaman davetliler de eşlik etti.

Konseri, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu ve eşi, Medicalpark İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kuba, Müftü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Metin Esen, Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Başhekim Dr. Orhan Satılmaz ve çok sayıda davetli izledi.

İki saati aşkın süren türkü şöleninden sonra Genel Müdür Veysi Kuba ve Başhekim Dr. Orhan Satılmaz tarafından Doc Dr. Gökhan Ekim’e plaket ve çiçek,  koroda yer alan kadınların da “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” kutlanarak, onlara ve korodakilerin tümüne birer demet çiçek verildi.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ / www.karsiyakahaber.com

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyespor'un yıldızları da Göztepe'yi yendi
Sonraki Haber Karşıyakalı İlayda Türkiye Üçüncüsü oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?