ANA SAYFA > SAĞLIK > MaviBahçe'deki kan bağışına yoğun ilgi

MaviBahçe'deki kan bağışına yoğun ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MaviBahçe'deki kan bağışına yoğun ilgi

MaviBahçe, Kızılay kan bağışı aracına ev sahipliği yaptı. Sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe 7'den 77'ye herkes yoğun ilgi gösterdi.

MaviBahçe, hasta ve hasta yakınlarının yaşadığı mağduriyeti bir nebze azaltmak adına Kızılay’ın kan bağışı aracına bir gün süreyle ev sahipliği yaptı. Sosyal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte toplamda 33 kişiden kan alındı. Türk Kızılayı İzmir Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Burak Yurdakul, MaviBahçe’de gördükleri yoğun ilgiden dolayı sevinçli olduklarını dile getirerek, “MaviBahçe yönetimine Kızılay’ın kan bağışı aracına yer verdiği için hasta ve hasta yakınları adına teşekkür ediyoruz. Bir günde toplam 33 kişiden kan aldık. Bu bizim adımıza başarılı bir sonuçtur” dedi.

Tek Bir Hastaya Umut Olabilirsek Ne Mutlu Bize
MaviBahçe yetkilileri ise sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman önemsediklerini dile getirerek, “Kızılay’ın kan bağışı aracına ev sahipliği yaparak misafirlerimizin duyarlılıklarını artırmak ve kan bankasına katkı sağlamak istedik. Tek bir hastaya dahi umut olabilirsek ne mutlu bize. Kan vererek ihtiyaç sahiplerine yarar sağlamak isteyen tüm misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.
 
Dr. Atabay: "Bir Bağış ile Üç Hastaya Can Olabilirsiniz" 
Kızılay MaviBahçe işbirliğinde gerçekleştirilen Kan Bağışı etkinliğinde kan bağışında bulunan Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Şeyda Atabay, "MaviBahçe'yi önemli bir sosyal sorumluluk etkinliğine ev sahibi yaptığı için kutluyorum. Biz de kan bağışında bulunduk. Bir kan bağışı ile kan ihtiyacı olan üç hastaya hayat veriyorsunuz. Kan bağışı, ameliyata girecek hastalar kadar talasemi, onkoloji gibi kronik hastalıklar ile hayata sürdüren hastalarımız açısından da çok önemli. Herkesi düzenli kan bağışı yapmaya davet ediyorum" dedi. 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay, İzmir turizmindeki çöküşü rakamlarla ortaya koydu
Sonraki Haber Şehit Fethi Sekin futbol turnuvası başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?