ANA SAYFA > GÜNDEM > Mavibahçe'de çocukların tehlikeli oyunu

Mavibahçe'de çocukların tehlikeli oyunu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mavibahçe'de çocukların tehlikeli oyunu

Bunaltıcı sıcakların etkisi altında kavrulan İzmir'de, vatandaşlar bazen serinlemek için tehlikeli yöntemlere başvuruyor. Bu tehlikeli görüntülerden biri de Karşıyaka'nın en yeni AVM'si Mavibahçe'de yaşanıyor.

Karşıyaka'nın en yeni AVM'si olan ve açılışından bu yana Karşıyakalıların en çok tercih ettiği mekanlardan birisi haline gelen Mavibahçe AVM'de, sıcaktan bunalan çocukların tehlikeli oyunu yürekleri ağızlara getiriyor. AVM'nin meydanında bulunan fıskiye şovlarının yapıldığı alanda bir araya gelen çocuklar, burada kendilerini yerlere atarak oyunlar oynuyor. 

Çocuklar, elektrikle çalışan fıskiyelerin bulunduğu alanda oluşabilecek en ufak bir elektrik kaçağında ölümle bile burun buruna gelme riskiyle oyunlarını sürdürürken, ıslanan zeminde yaşanabilecek düşmeler sonucu oluşabilecek sakatlıklar da bu oyunu sonlandırmıyor.

Çocukların bu tehlikeli oyununa karşı ebevynler gereken müdahaleyi yapmazken, AVM yönetimi de ıslak zemine koyulan "dikkat, kaygan zemin" yazısı dışında bir önlem almış değil.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber-Özel

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foça'da kulaçlar yarışacak
Sonraki Haber Camiler bayrama hazırlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?