ANA SAYFA > İZMİR > Masada turizm var

Masada turizm var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Masada turizm var

Başkan Kocaoğlu, geçtiğimiz yıl İzmir'e 1.3 milyon dış hat yolcusu taşıyan SunExpress'in Alman CEO'su Bischof ile bir araya gelerek 2018 turizm sezonuna ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in CEO'su Jens Bischof ile bir araya gelerek 2018 turizm sezonuna ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Kent turizminin gelişimi konusunda önemli yatırım ve projelere imza attıklarını, fuarcılık hamlesinin bunlar içinde önemli bir yer edindiğini hatırlatan Başkan Kocaoğlu, İzmir Turizm Tanıtma Vakfı'na verdikleri tanıtım desteğinin özellikle Avrupa ülkelerinde ciddi karşılık bulacağına inandığını söyledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Bicshof ile kongre turizmine ilişkin projelerini de paylaştı. Başkan Kocaoğlu, kent turizmine katkıları nedeniyle teşekkür ettiği SunExpress CEO'suna "İzmir'in HUB (aktarma merkezi) yapılması" konusundaki düşüncelerini de aktardı. İzmir’den en fazla uluslararası sefer düzenleyen havayolu şirketi olduklarını kaydeden Jens Bischof ise 18 Haziran'dan itibaren İzmir ile Fransa’nın popüler seyahat destinasyonlarından biri olan Lyon arasında direkt seferlere başlamaya hazırlandıklarını ve Lyon ile birlikte İzmir’den direkt tarifeli seferlerle Avrupa’da 25 kente uçmaya başlayacaklarını söyledi. SunExpress’in İzmir turizmine desteğinden bahseden Bischof, orta uçuş mesafesinde İzmir’i mümkün olduğunca önemli destinasyonlara bağlamaya çalıştıklarını belirterek, "Geçen yıl İzmir’e gelen toplam 2.4 milyon dış hat yolcusunun 1.3 milyonunu biz taşıdık. Bu yaz sezonundaki İzmir uçuşlarında ise 1 milyon 300 binin üzerinde koltuk arzı ile tarihi bir rekora imza attık ve kapasitemizi yüzde 13 artırdık” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mavişehir'deki ''yeni tasarım'' parkı Cumartesi açılıyor
Sonraki Haber Ak Partili Şengül: Kongre iptal edilmeyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?