ANA SAYFA > GÜNDEM > Masa Tenisi'nin "Bay Şampiyon"u...

Masa Tenisi'nin "Bay Şampiyon"u...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Masa Tenisi'nin

Bostanlıspor Masa Tenisi başantrenörü Mustafa Şaşmaz, son 2 yılda çalıştırdığı takımları şampiyon yaparak adının "bay şampiyon"a çıkmasına neden oldu.

Bostanlıspor Masa Tenisi başantrenörü olarak görev yapan, aynı zamanda Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğünde masa tenisi antrenörü olarak da Karşıyaka Okullarında görev alan Mustafa Şaşmaz, çalıştırdığı Bostanlıspor ve okul takımlarını peşpeşe şampiyon yaptı.
Bostanlıspor bayan masa tenisi takımını ortaokul ve liseye giden genç kızlarıyla İzmir Büyük Bayanlar Masa Tenisi Birinciliklerinde 2 kez İzmir ikincisi yapan ve Türkiye Şampiyonası finallerine katılma hakkını elde ettiren Mustafa Hoca, Bostanlıspor masa tenisi velilerini de veterenler birinciliklerine hazırladı, şampiyonluk almalarını sağladı.
Karşıyaka Kaymakamlık Kupasında Karşıyaka Sakize Lahur İH Kız Lisesini şampiyonluğa ulaştıran Mustafa Şaşmaz, son olarak da İzmir İmam Hatip Liseleri Masa Tebnisi Birinciliklerinde Sakize Lahur İH Lisesini yine İzmir şampiyonu yaptı.
Bostanlıspor Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik, Mustafa hocanın masa tenisine gönül verdiğini, yaşına bakmazsınız büyük bir enerji sarf ettiğini belirterek, "Bay Şampiyon ünvanını bileğinin hakkıyla, alnının teriyle aldı. Gerçekten kendisinbe "Bay Şampiyon" lakabı yakışıyor. Bostanlıspor'a her dönem yeni şampiyonlar yetiştiriyor. Yakında veteren sporcular için de okul açacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 19 Mayıs'ı coşkuyla kutladık...
Sonraki Haber Şehit Polis Eşleri Derneği, şehit polis çocuklarına destek için stand açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?