ANA SAYFA > SPOR > Markovic: Genel olarak memnun değilim...

Markovic: Genel olarak memnun değilim...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Markovic: Genel olarak memnun değilim...

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Demir İnşaat Büyükçekmece'yi mağlup eden Pınar Karşıyaka'da coach Nenad Markovic oyundan genel olarak memnun olmadığını söyledi.

Markovic "İlk çeyrekte böyle bir yumuşaklıkla maçı kazanmak çok kolay değil. Karşımızda kaliteli bir takım vardı. Rakibimiz Anadolu Efes de olsa Darüşşafaka Doğuş da olsa Demir İnşaat Büyükçekmece de olsa hepsine karşı aynı şekilde mücadele etmemiz gerekiyor. Yürümemeliyiz, koşmalıyız, ofansif sistemimize saygı duymamız lazım. Sanırım bazı oyuncular büyük maçları oynarken daha motive oynuyorlar ama bu tarz daha küçük maçlar sezon sonunda sıralamayı belirlediği için önemli maçlar. Sezon sonu gelmek üzere, dışarısı 30 derece, çok yakında bir deniz var bu sanırım konsantrasyon bozukluğu yapıyor ama anlamaları gerekiyor ki tatilden önce yapmaları gereken bir iş var. Biz burada turizm acentası değiliz, sahada gelip yürüyemezler. Genelde oyuncularım hakkında konuşmam ama kimden bahsettiğimi biliyorsunuz. Sadece kazandığımız için mutluyum, genel olarak memnum değilim. Play-off oynamak için ve play-off'ta daha sert olmamız gerekiyor. Oyuncularımdan bunu bekliyorum" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka ''Demir''i eritti
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi 1 Mayıs'ı kutladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?