ANA SAYFA > SPOR > Maç bileti 5 TL

Maç bileti 5 TL

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Maç bileti 5 TL

Pınar Karşıyaka basketbol şube yönetimi Demir İnşaat Büyükçekmece maçının bilet fiyatlarını 5 TL. olarak açıkladı.

Cumartesi günü Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak Demir İnşaat Büyükçekmece karşılaşmasınına tüm taraftarlarını davet eden yönetim, geçen hafta deplasmanda alınan Eskişehir Basket'i galibiyetinin bu maçı kazanıp daha da anlamlı hale gelmesi gerektiğini ifade etti. Taraftarının desteğiyle İstanbul ekibini yenip hem alt sıralardan uzaklaşmak hem de bu sezon ligde ikinci kez “2'de 2” yapmak istiyor.
Ligin ilk yarısında deplasmanda rakibine 77-70 yenilen Pınar Karşıyaka, İstanbul temsilcisiyle lig tarihinde 8. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 7 maçı kazanan Pınar Karşıyaka 3 kez kaybetti. İki takımında ligde 7'şer galibiyeti bulunuyor. 28 puana sahip ekiplerden Pınar Karşıyaka 14. sırada, rakibi ise averajla 12. basamakta bulunuyor.
 Pınar Karşıyaka'nın Amerikalı oyun kurucusu Bryon Allen geçen hafta oynan Eskişehir Basket maçıyla takıma döndü. İki aydır takımdan ayrı olan genç uzun Egemen Güven de takımla birlikte çalışmalara başladı. Petkim ile oynan hazırlık maçında tarak kemiği kırılan 25 yaşındaki Amerikalı oyuncu uzun bir süre takımdan ayrı kalmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir'den endeks açıklaması
Sonraki Haber Arslan: Kulübü düşünmeyen bavulunu toplayıp gitsin

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?