ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV’in et ve et ürünleri dağıtımı sürüyor

LÖSEV’in et ve et ürünleri dağıtımı sürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV’in et ve et ürünleri dağıtımı sürüyor

En kaliteli protein kaynağı olan et ve et ürünleri hastaların beslenmesinde çok önemli bir yere sahiptir. Özellikle lösemide et ve et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen çocuklar bu zorlu tedavi sürecinde birkaç adım öne geçiyorlar. LÖSEV tedavi süresince, protein ağırlıklı beslenmesi gereken, ihtiyaç sahibi hastalarına her ay yaklaşık 8kg’lık et ve et ürünleri kolileri sunmakta.

LÖSEV’e yapılan adak veya vekâleten kurban bağışları yılın 12 ayı ailelere taze et olarak kayıtlı hasta ailelerine ulaştırılıyor. Aileler özellikle yaşadıkları bu zorlu süreçlerde onların yanında durarak desteklerini esirgemeyen bağışçılara dualar ederek teşekkürlerini dile getiriyorlar.

Büyük LÖSEV Ailesinin gönüllüleri, bağışçılarının da tek dileği “bu destek ve bağışların tüm hastalara kan olması, can olması, şifa olmasıdır”...

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar, Ödemiş'te ''Hayır''ı anlattı
Sonraki Haber Teleferik yeniden hizmete açılıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?