ANA SAYFA > İZMİR > LÖSEV'den anlamlı kutlama

LÖSEV'den anlamlı kutlama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV'den anlamlı kutlama

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı Atatürk’ün 1920’de çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, lösemi tedavisi devam eden ve tamamlanan kahraman minikleri ve çok sayıda gönüllüsünün katılımı ile 23 Nisan Pazar günü İzmir Ramada Encore Hotel’de kutladı.

İllüzyon gösterisinden, palyaço danslarına ve canlı müzik performanslarına kadar birçok etkinlik ile eğlenen çocuklar, LÖSEV gönüllülerinin destekleri ve eğlenceli oyunları ile de harika bir gün geçirerek kendilerine hediye edilen bu bayramın keyfini doyasıya çıkardılar.

Tedavisi tümüyle tamamlanan çocuklar, 23 Nisan ruhuna uygun olarak, hastalıkla mücadele eden diğer kardeşlerine ve arkadaşlarına coşkuları ile birer kahraman olarak ilham verdi.

LÖSEV Kardeş Okul projesi kapsamında etkinliğe destek vermek için alanda hazır bulunan okullar da eğlenceli dans ve müzik gösterilerinin yanı sıra çeşitli sürpriz etkinliklerle güne renk kattılar. Etkinlik pasta kesim töreni ve çocuklara kendileri için hazırlanan hediyelerin dağıtımı ile sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sualtı dünyası onlara emanet
Sonraki Haber Yamanlar Çöp Tesisi'ne olumlu rapor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?