ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV İyilikler Tırı Cumartesi günü Karşıyaka'da

LÖSEV İyilikler Tırı Cumartesi günü Karşıyaka'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV İyilikler Tırı Cumartesi günü Karşıyaka'da

LÖSEV, “Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı” Projesi ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. 6 Mayıs 2017 Cumartesi günü Karşıyaka Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi önü’nde; 7 Mayıs 2017 Pazar günü ise Göztepe Atlı Heykel Meydanı’nda İZMİR aileleri ile buluşacak olan LÖSEV İYİLİKLER TIRI hasta ailelerine yardımları yerinde ulaştıracak.

Kayıtlı tüm hasta ve ailelere yapılan kuru gıda, et ve et ürünleri, giysi, temizlik malzemeleri, oyuncak gibi yüzlerce farklı desteğin yer aldığı LÖSEV Tır Etkinliği ile Anadolu yollarında, en uzak şehirlerden en uzak köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunun yaşandığı proje Eskişehir’den başladığı yolculuğuna 6 - 7 Mayıs 2017 tarihlerinde İZMİR ile devam ediyor.  LÖSEV Yardım Tırında gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardım LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve aileleri için hazır bulunuyor.  Aileler, yardımlar içinden ihtiyaçlarına göre, gönüllerince seçebiliyor. Özellikle LÖSEV’e kayıtlı çocuklar oyuncaktan bisiklete, kırtasiyeden çalışma masasına istedikleri şeyleri seçme fırsatını yakalıyor…

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Engelleri anlayalım!..
Sonraki Haber KSK Çarşı: Stat olur ama takım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?