ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Lizay Pırlanta 10 mağaza daha açacak!

Lizay Pırlanta 10 mağaza daha açacak!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lizay Pırlanta 10 mağaza daha açacak!

Hayallerin ötesinde yaşanan gerçek bir aşkın temsilcisi olarak sizlere hizmet akışı sağlıyor.

Yılların birikim, tecrübe ve güncellenen yenilikleriyle adeta bir sanat eseri meydana getiren Lizay modelleri özgün tasarımlarıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Türkiye' nin her yerinde satış noktaları bulunan, kaliteden ödün vermeden çalışma anlayışına sahip tek marka olarak, sektördeki adını altın harflerle yazdırıyor. Geleneksel çizgileri bozmadan yenilikçi dokunuşlarıyla modern tasarımlara imza atıyor. Sadece Türkiye' de değil Dünya üzerine bir marka olmak için çalışmalarına hızla devam ediyor. Popüler caddelere konumlandırılmış, bilinen alışveriş merkezlerinde satış noktaları bulunan Lizay, her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Değerli taşların bir araya gelerek oluşturduğu gizli bir dünyaya açılan kapı olarak, görsel bir zenginliğin sunumunu itina ile yerine getiriyor. Elmas, altın ve pırlanta gibi taşlarla takı tasarımında çığır açıyor.

Müşterilerine tam donanımlı hizmet sunmak için, gelişen ve güncellenen yenilikleri takip ediyor. Beğeni ve taleplerin doğrultusunda klasik ve alışılmış modellerin dışına çıkarak fark yaratıyor. Daha önce görmediğiniz benzersiz modellere sahip olmak için Lizay tasarımları sizleri bekliyor. Kusursuz işleme, taşların hakimiyeti ile sektördeki konumunu yükseltmeye devam ediyor. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olmasının yanı sıra, Diamond Stone markası ile pırlanta toptan satış hizmetlerini kapsayan faaliyetlere ara vermeden devam ediyor. Sektördeki ismini her geçen gün zirveye taşıyan Lizay, başbaşka bir dünyaya açılan kapıdan içeriye girmenizi sağlıyor.

İlk bakışta kendisine aşık edecek güzelliğe sahip olan Lizay pırlanta farklı takı ve tasarım seçenekleriyle öne çıkıyor. Kalitesini tesadüfen değil, güncellenen yenilikleri takip etmesine borçludur. Muhteşem pırlanta takılar çok geniş ve farklı tasarımlarla göz dolduruyor. Lizay markasıyla sahip olacağınız pırlanta takılar, yenilenen modellerle taleplere karşılık veriyor.

Lizay yeni mağazasını Emaar Square AVM’de hizmete açtı.

Mücevher sektörünün lider markalarından LİZAY, İstanbul Emaar Square AVM’de 15 Eylül tarihinde yeni mağazasını hizmete açtı. Mağazalar zincirine yeni bir halka daha ekleyen LİZAY, 21 mağazaya ulaştırdığı pazardaki varlığıyla, büyümesini sürdürüyor.

Türkiye’nin dört bir yanına mağaza açarak, bayi ağını hızla genişletmek istediğini belirten LİZAY Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serbes, gelen talepleri değerlendirerek bu yıl 10 yeni mağaza açmayı hedeflediklerini ifade etti.

21 mağazası dışında Türkiye genelinde 250 satış noktası bulunan LİZAY son olarak 30 Eylül 2017 tarihinde Erzurum MNG AVM’de yeni mağazasını açtı.

LİZAY, pırlanta, elmas, altın ve değerli taşlardan oluşan geniş ürün yelpazesini toptan ve perakende müşterilerine sürekli trend koleksiyonlarla sunuyor.

https://www.lizaypirlanta.com/

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de tasarım rüzgarı esecek
Sonraki Haber İzmir trafiğinde akıllı dönem başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?