ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Liseli müzik grupları Karşıyaka’da yarışacak

Liseli müzik grupları Karşıyaka’da yarışacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Liseli müzik grupları Karşıyaka’da yarışacak

Gençleri kültür ve sanata yönlendirmek için özendirici çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, üçüncü kez ‘Liselerarası Müzik Yarışması’ düzenliyor. İzmir’deki tüm liselere açık olan yarışma için başvurular kabul edilmeye başlandı. Şubat ayındaki büyük finalde dereceye girecek genç yıldızlara, toplam 17 bin TL para ödülü dağıtılacak.

Karşıyaka Belediyesi, lise çağındaki gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve kültür-sanata teşvik etmek amacıyla, ilk kez 2015 yılında gerçekleştirdiği ‘Liselerarası Müzik Yarışması’nı geleneksel hale getirdi. Üçüncüsü düzenlenen yarışma için başvuru süreci başladı. İzmir’deki tüm liselere açık olan organizasyona katılmak isteyen müzik grupları, 27 Ocak 2017 tarihine kadar, Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecek.

Genç müzisyenlere yeteneklerini sergileme fırsatı sunacak yarışmanın elemeleri 8, 9 ve 10 Şubat’ta gerçekleşecek. En iyi 10 grup 18 Şubat'ta, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak final gecesinde dereceye girmek için sahneye çıkacak. Jüri tarafından birinci seçilecek grup 8 bin TL, ikinci 5 bin TL ve üçüncü de 3 bin TL para ödülünün sahibi olacak. ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen gruba ise bin TL ödül verilecek. Yarışmaya ilişkin 399 40 86 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabilecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Gelişim çağındaki evlatlarımızın sosyal yaşamda daha çok yer almalarını, bu sayede olumsuz alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Bu amaçla düzenlediğimiz Liselerarası Müzik Yarışması ile sahneyi gençlerimize bırakıyor, yeteneklerini sergileme imkanı sunuyoruz. İki kez yoğun katılımla gerçekleşen yarışmamızın yine büyük heyecan yaratacağına inanıyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka tramvay hattında kaza: 1 ölü, 1 yaralı...
Sonraki Haber Erdal Tosun trafik kazasında hayatını kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?