ANA SAYFA > SAĞLIK > Lions Hizmet Günü'nde kan ve organ bağışı için yarıştılar

Lions Hizmet Günü'nde kan ve organ bağışı için yarıştılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lions Hizmet Günü'nde kan ve organ bağışı için yarıştılar

Lions Kulüpleri 118 R Federasyonu, Lions Kulüplerinin kuruluşu günü nedeniyle dünya genelinde kutlanan “ 8 Ekim Lions Hizmet Günü”nünde Türk Kızılayı işbirliğiyle kan ve organ bağışı kampanyası gerçekleştirdi. Konak Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe 32 kulüp destek verdi, yüzden fazla kişiden kan alındı, onlarca kişi de organ bağışı için gönüllü oldu.

Lions Kulüpleri  118 R Federasyonu  “Kan ve Organ Bağışı Komitesi” tarafından gerçekleştirilen etkinliğe 30 Lions ile 2 Leo kulübü destek verdi. Federasyon Başkanı Zeynep Kocasinan, Lions Dernekleri Türkiye Başkanı Nasuhi Öndersev, Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi  Müdürü Dr. Gökay Gök,  İzmir Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Bekir Yurdakul’un da katıldığı kampanyaya vatandaşlar da destek oldu. Kemeraltı girişinde  Kan Alma aracı gönüllülerce dolup taştı.

BİKLİKTELİK İLE DAHA DA GÜZEL HİZMETLER

Lions Hizmet Günü’nde birlik olup ortak etkinlik gerçekleştiren Leo ve Lionları kutlayan Federasyon Başkanı Zeynep Kocasinan “ Lions kulüpleri olarak 8 Ekim’de dünyanın pek çok ülkesinde ortak etkinlik gerçekleştirilmektedir. Ege, Akdeniz dernekleri olarak İzmir’de gönüllü kan ve organ bağışı kampanyasını gerçekleştirerek önemli bir sosyal desteği sağladığımıza inanıyorum. Destek olan lionlara ve bizlerin çağrısıyla gelen vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Türk Kızılayı’ya her zaman desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Kocaoğlu: İzmir’i kalkındırdık
Sonraki Haber Vali eşi, kadınların sağlığı için Karşıyaka'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?