ANA SAYFA > SPOR > LİBERO SEVİNÇ KAF KAF'LA YENİDEN ANLAŞTI

LİBERO SEVİNÇ KAF KAF'LA YENİDEN ANLAŞTI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LİBERO SEVİNÇ KAF KAF'LA YENİDEN ANLAŞTI

Karşıyaka voleybol şubesi iç transfer çalışmalarına bugün devam etti ve pek çok takımın transfer listesinde de yer alan libero Sevinç Dalgıç Narin’le yeniden anlaştı.

Daha önce Eczacıbaşı, TED Ankara Kolejliler, Ankaragücü, Dicle Üniversitesi gibi takımlarda forma giyen ve evlendikten sonra voleybol hayatına İzmir’de devam ettiren tecrübeli oyuncu Sevinç Dalgıç Narin, "İzmirli olarak Karşıyaka'da oynamak en büyük isteğimdi. Ay yıldızlı bu formayı taşımak benim için bir onurdur. Yönetimimiz ve teknik ekibimiz, taraftarımız çok donanımlı tecrübeli istekli ve hedefleri olan insanlardır. Bu da bize ekstra motive sağlıyor ve güç veriyor. Ayrıca desteklerini her zaman hissettirip yanımızda olacaklarını biliyoruz. Karşıyaka'nın yeri mutlaka 1.lig’dir. Tüm kalbimle Karşıyaka'nın hak ettiği yerlere gelebilmesi için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber DUYMADILAR AMA KUĞU GİBİ DANSETTİLER...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?