ANA SAYFA > EKONOMİ > Larissa Göl Evleri'nde 10 günde 50'ye yakın daire satıldı

Larissa Göl Evleri'nde 10 günde 50'ye yakın daire satıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Larissa Göl Evleri'nde 10 günde 50'ye yakın daire satıldı

ERDN İnşaat’ın farklı konsepti ile göz dolduran projesi Larissa Göl Evleri satışa çıkışının ilk10 gününde büyük ivme yakaladı. 1 Nisan 2017 günü “ Şaka değil gerçek, kira öder gibi ev sahibi olun!” sloganı ile satış startı verilen projede ilk 10 günde 50ye yakın dairenin satışı gerçekleştirildi.

Toplam 5 etaptan oluşan projenin 1. Etabı 1 Nisan günü satışa çıkmış, tüm halkın davetli olduğu bir mangal partisi ile tanıtımı yapılmıştı. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan etap yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Proje Satış Koordinatörü Zeki Emre Araz satışın ilk 10 günü ile ilgili verdiği demeçte; “1. Etap satışlarına çok hızlı başladık, ilk 10 günde 50ye yakın dairenin satışını gerçekleştirdik. Biz bu projede yatırımcılara m2si 2000 TL den başlayan fiyatlarla İzmir’in ve Menemen bölgesinin en karlı yatırım fırsatını sunuyoruz” dedi.

Larissa Göl Evleri Projesi’nin 1000 TL taksitle,  peşinatsız, vade farksız herkese kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunduğunu ifade eden Araz, 1. Etapta yapılacak olan 144 dairenin tesliminin 20 ay, 2. Etap tesliminin ise 28 ay gibi kısa bir sürede yapılacağını söyledi. Proje Satış Koordinatörü Zeki Emre Araz projenin tamamında 1000 TL taksitle ev sahibi olma fırsatının devam edeceğini sözlerine eklerken, projenin yatırıma uygunluğunun altını çizdi. Her kitleden alıcının ev sahibi olabileceği proje, site sakinlerinin konforu için her şey düşünülerek tasarlanmış. Böylece ev sahipleri ihtiyaçları olan her şeyi evlerinin konforunda elde edebilecek, kompakt bir yaşama sahip olacaklar. Araz’ın önümüzdeki günlerde 2. Etap satış müjdesini verdiği Larissa Göl Evleri’nin 3. Etap satışları ise yaz aylarında başlamış olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir referanduma hazır...
Sonraki Haber ''Annemin Çocukluğu Nerede?''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?