ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Kurye

Kurye

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kurye

Motorlu ve arabalı kurye seçenekleri sayesinde İstanbul’da hizmet sunmaktayız. Kurye hizmetlerini en iyi şekilde sunabilmek içni çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz.

Motorlu ve arabalı kurye seçenekleri sayesinde İstanbul’da hizmet sunmaktayız. Kurye hizmetlerini en iyi şekilde sunabilmek içni çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz.

Adreslerden teslim alınan gönderilerin zamanında ilgili adreslere teslim edilmesini sağlamak için sürekli kuryelerimizi  izliyoruz.  

Kuryelerden kaynaklanan gecikmelerin önüne geçebilmek ve gönderi kontrolünü gerçekleştirebilmek içni merkezlerimizde kontrol sistemi bulunmaktadır.

Kurye Hizmetleri

Kurye hizmetleri arabalı ve motorlu şekilde verilebilmektedir. Motorlu kuryelerimiz genellikle ekspres gönderileri adreslerine ulaştırmak için çalışmaktadır.

En kısa sürede gönderilerin ulaşmasını sağlamak için ekspress kurye hizmeti sunan motorlu kuryeler özel eğitim almış deneyimli personellerden meydana gelmektedir.

Arabalı kuryeler genellikle daha büyük gönderilerin adreslerine ulaştırılabilmesi için kullanılan bir kurye alternatifidir.

Kurye Fiyatları

Günümüzde pek çok kurye firması bulunmaktadır. Ancak gönderilerin güvenliğini sağlamak ve gönderilerin zamanında ulaşmasını sağlamak adına doğru ve kaliteli kurye firmasını seçmek oldukça önemlidir.

Kaliteli ve güvenilir bir kurye hizmeti almak isteyenler https://www.kuryem.com/ adresini inceleyebilir ve kurye hizmetleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Güvenilir bir kurye hizmeti almak isteyenleri bekliyoruz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Tramvayı'nda son viraj
Sonraki Haber Anadolu Yakası Kurye

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?