ANA SAYFA > İZMİR > Küçük Kulüp, Hakan Urgancı’yı ağırladı

Küçük Kulüp, Hakan Urgancı’yı ağırladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Küçük Kulüp, Hakan Urgancı’yı ağırladı

Her ay konusunda uzman bir konuğu misafir eden Küçük Kulüp Hayatın İçinden Söyleşileri’nin bu ayki konuğu TRT spikeri, gazeteci, yazar, eğitimci Hakan Urgancı oldu.

Urgancı, Ben Kim Konuşmak Kim, Herkes için Karizma, Hayat Seni Cümle İçinde Kullandı, Ben Senin Bildiğin Kızlardanım, Aradığınız Hayata Şu An Ulaşılamıyor, Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim isimli kitaplarından sonra geçtiğimiz aylarda yayınlanan son kitabı Ondan Geriye Say’ı Küçük Kulüp üyelerine anlattı.

Moderatörlüğünü Ahmet Aslaner’in yaptığı söyleşide Urgancı, Ondan Geriye Say kitabının, sufizm ve Şamanizmle beslenmiş bir gerilim öyküsü gibi okunabileceği gibi, bir tekamül yolculuğu olarak da okunabileceğini söyledi. Kitabın kahramanının, timsah avcısı, Tokya’da bir metro görevlisi, Pehlivan Koca Yusuf, sürgündeki bir şehzade gibi pek çok kişinin son on dakikalarını yaşayan bir ruh olduğuna değinen yazar; “Uzun cümlelerden hoşlanmıyorum. Çok bilgi ve az tarif ile kitaplarımı yazmaya özen gösteriyorum. Ondan Geriye Say bilim kurgu kitabı olarak görünse de felsefe, gerilim, bilimkurgu ve mizah iç içe geçmiş durumda.” Dedi.

Söyleşinin ardında Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Hakan Urgancı’ya teşekkür çiçeği takdim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Donanmacı Mahallesi muhtarı Zenginer görevlerini çocuklara anlattı
Sonraki Haber Oyuncaklı sabunlarla hijyeni sevdirdiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?