ANA SAYFA > SPOR > KSK'li üyeler, seçim için hazırlık yapıyor...

KSK'li üyeler, seçim için hazırlık yapıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'li üyeler, seçim için hazırlık yapıyor...

Tarihinin en karanlık günlerini yaşayan Karşıyaka Spor Kulübü’nde şirketleşmenin tartışılacağı 15 Kasım'daki olağanüstü genel kurulda seçimli kongre kararının da alınması için üyeler hazırlık yapıyor.

Kongre üyelerinin bir kısmı, taraftarların futbol takımının 6 puanının silinmesi ve yaşanan idari ile mali krizlerde pasif kaldığı gerekçesiyle istifaya davet ettiği kulüp başkanı Mutlu Altuğ'a kongrede seçimli genel kurul kararı alması çağrısı yapmaya hazırlanıyorlar.

Kulüp tüzüğüne göre aidatını ödeyip, genel kurula katılan kulüp üyelerinin yüzde 10'unun imzası, seçimli kongre kararı alınmasına yetiyor. Karşıyaka Spor Kulübü, mali genel kuruldan olağanüstü seçimli kongre kararı da çıkarsa 15 gün içinde yeni yönetimini seçmek için olağan üstü genel kurlda sandığa gidecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK’de Mustafa Aşan serbest kaldı…
Sonraki Haber Muazzez İlmiye Çığ, Karşıyaka'da Atatürk'ü anlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?