ANA SAYFA > SPOR > KSK YÖNETİM KURULU, ÜYE AİDAT BORÇLARINI AÇIKLADI, LİSTEYİ YAYINLADI

KSK YÖNETİM KURULU, ÜYE AİDAT BORÇLARINI AÇIKLADI, LİSTEYİ YAYINLADI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK YÖNETİM KURULU, ÜYE AİDAT BORÇLARINI AÇIKLADI, LİSTEYİ YAYINLADI

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu, üye aidatlarını uzun süredir ödemeyen üyeleri için bir açıklama yaparak, borçlu üyeleri tek tek açıkladı. Açıklananlar arasında vefat eden üyelerin yanı sıra eski belediye, kulüp başkanları ve çok sayıda eski yönetici, antrenör, sporcu da bulunuyor.

Karşıyaka Spor Kulübü resmi web sitesindeki açıklama ve borçlu üye listesi şöyle:

Açıklama:
"Değerli KSK Üyelerimiz,
Kulübümüzün Mayıs ayındaki genel kurulu öncesi KSK üyelerimizin aidatlarını ödemeleri konusunda bir çağrıda bulunmuştuk. Bu çağrımıza 400 civarında üyemiz hassasiyet gösterip 2014 ve daha eski aidat borçlarını ödeyerek kulübümüze bir kez daha sahip çıkmışlardır. Sicil kurulumuzun yaptığı yeni çalışmada bu gün itibariyle 2041 üyemizin 2006 yılı ve öncesine ait 600.- TL ve üzerinde borcu olduğu belirlenmiştir.
Öncelikli olarak 240 - 600 TL borçlar için 4 taksit, 600 TL ve üzerindeki boçlar için 6 taksit ödeme olanağı Word kartla sağlanmıştır. Yakında bonus karta da aynı uygulama yapılacaktır. 60 - 180 TL borçlar nakit veya her kredi kartına tek slip olarak tahsil edilmektedir.
Sicil ve Yönetim kurulumuz KSK tüzüğü ve dernekler kanununa göre çalışmalarını sürdürmekte olup, yıllardır KSK aidatını ödemeyen üyelerimiz için kanuni uygulamaya yakında gideceğini bir kez daha hatırlatırız.
Kulübümüzün gelir kalemlerinden birisi de aidatlardır. Oldukça yüksek miktarda olan aidat alacağımızın tahsil edilmesi kulübümüzü mali yönden bir nebze rahatlatacaktır.
Her Kaf Sin Kaf`lının üzerine düşeni yapacağı inancı ile konuyu bilgilerinize sunarım.
Saygı ve sevgilerimle.

Fatih Diniz
KSK Başkanı
Not: 2006 yılı ve öncesine ait 600.-TL ve üzeri aidat borcu bulunan üyelerimizin listesi aşağıda ve ekteki dosyadadır. ( Vefatından habedar olamadığımız bazı üyeler de listede olabilir. )
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber BOMBA EYLEMİ HAZIRLIĞINDAKİ İKİ KİŞİ YAKALANDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?