ANA SAYFA > SPOR > KSK Voleybol Şubesi'nden TVF'ye sitem ve çağrı

KSK Voleybol Şubesi'nden TVF'ye sitem ve çağrı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Voleybol Şubesi'nden TVF'ye sitem ve çağrı

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi resmi sitesinden açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

"Türkiye Voleybol Federasyonu 29 Mayıs 2018 tarihinde Yarışma talimatında değişikliğe giderek bunu resmi sitesinden duyurmuştur.

Buna göre 2.bölüm 10.maddeye yeni bir ekleme ile ‘’Yaşının uygun olması koşuluyla bir sporcu en fazla birbirini takip eden 2 kategoride oynar.’’ İbaresi eklenmiştir.

Bu demek oluyor ki örnek olarak yıldız ve genç yaşı tutan bir sporcu A Takıma yükselirse yıldız takımdan feragat etmek zorunda kalacaktır.

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi olarak bizler küçük takımda voleybola başlayan sporcularımıza A Takım modelimizi örnek gösteriyoruz. Bunun en güzel örneği de son iki sezondur A Takım kadromuzun tamamının altyapımızda oynayan sporculardan oluşmasıdır.

Federasyonun bu tip talimat değişikliklerini yaparken tüm liglerdeki kulüplerin görüşlerini ve fikirlerini almasını beklerdik.

Kendi isteğine göre yapılan bu değişiklik, altyapısına önem vererek A Takım bazında mücadelesini sürdüren diğer Anadolu takımlara da zarar verecektir.

Türk voleybolunun geleceği için Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan yabancı oyuncuya dayalı sisteme iten ve altyapısıyla var olmaya çalışan kulüplerin önünü kesen bu keyfi değişikliği yeniden gözden geçirmesini; en azından altyapılarda bu kuralın geçerli olup A Takımın bunun dışında bırakılmasını talep ediyoruz.

Saygılarımızla

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi adına

Şube Başkanı Serkan ERGÜVEN"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tarihi Karşıyaka Tren İstasyonu için suç duyurusu...
Sonraki Haber İzmir'de Nisan ayında 816 milyon dolar ihracat yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?