ANA SAYFA > SPOR > KSK Çarşı: Stat olur ama takım

KSK Çarşı: Stat olur ama takım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Çarşı: Stat olur ama takım

Karşıyaka Çarşı Grubu resmi sitesinden "Stat olur ama takım" başlıklı açıklama yayınladı. Açıklama şöye:

"Çocuklarımıza bırakacak bir stadımız olacak bu kesin bunun önüne kimse geçemez ama Bir takımımız?? An itibari ile 2.5 milyon çok çok ACİL, 5-­6 aylık süre zarfında 10 milyona ihtiyacımız var. Bu akşam Taraftarımızın stad konusunda serzenişini gördük. Umarız işe yarar. Ancak bahsettiğimiz borçlar için öngörülemez derecede yoksun durumdayız. Ve ne yazık ki ligden düşmek, devamında amatör küme vs söz konusu.
Garip bir şekilde kimsenin "ASIL" konuya değindiği yok. Geçtiğimiz sene bunun sinyallerini vermedi mi? Şu an tek konuştuğumuz konu "Bu Parayı Nasıl Buluruz" olmalı. ANCAK BAHSEDEN YOK. Ortada ödenmesi gereken bir borç yokmuş gibi.
Karşıyaka Çarşı Grubu olarak üzerimize ne düşerse yapacağız; Öyle "stadımız olursa şu gelecek, bu gidecek " tarzında havada kalmayanlarından.... Öncelikle belirtelim;  Karşıyaka taraftarı camianın tek gerçek temsilcisidir. Başkanlar, divan kurulları, yönetimler gelir gider. Biz hep vardık, varız, varolacağız. 
Karşıyaka iki eski başkandan yada üç çok bilmiş divan kurulundan da ibaret değildir.
Karşıyaka Taraftarı şu camia denen sanal düzlemin tek somut temsilcisidir. Programları, planları, kurtuluş mücadelemizi hep birlikte yapılandıracağız. Kendini KARŞIYAKALI gibi gören, kendini CAMİA içinde varsayan herkese lafımız.
AHA Karşıyaka burada. Borçlar Burada. "

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber LÖSEV İyilikler Tırı Cumartesi günü Karşıyaka'da
Sonraki Haber Tam gün ''Yaz Spor Kampı''nın kayıtları başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?