ANA SAYFA > SPOR > KSK BAŞKANI DİNİZ: İKİ STADI DA İSTİYORUZ...

KSK BAŞKANI DİNİZ: İKİ STADI DA İSTİYORUZ...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK BAŞKANI DİNİZ: İKİ STADI DA İSTİYORUZ...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, son günlerde Karşıyaka kamuoyunda gündeme oturan stat konusunda açıklama yaptı. "Biz yalı'da doğduk, büyüdük. Yalı çocuğuyuz. Elbette gönlümüz yalı'dan yana" dedi.

Diniz, şu andaki Karşıyaka Stadı yerine yapılacak stadın kendilerine daha cazip geldiğini belirterek, "Yalıda doğup büyüdük. Elbette yalıdaki stat bize daha sempatik geliyor. Ancak iki stat da yapılsın. Biz ikisini de kullanalım. Her ikisi de dolar. Bu konuda endişe olmasın. Statlar gelir getirici, Karşıyaka'nın geleceğini garanti altına almak istiyoruz. Bu nedenle de orası veya burası diyemem. İki stadın da yapılmasını arzu ediyoruz. Şu anda 2 proje var. Aslında hem var, hem yok. Öncelikli bir tercihimiz yok" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK ÇARŞI: AY YILDIZIN TEMSİL ETTİKLERİNE İNANMAYANLARIN YAPACAĞI STADI İSTEMİYORUZ
Sonraki Haber AKHİSAR STADI LİGİN 2. YARISINA HAZIR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?