ANA SAYFA > SPOR > KSK Başkanı Büyükkarcı, Selçuk Yaşar’ı ziyaret etti

KSK Başkanı Büyükkarcı, Selçuk Yaşar’ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Başkanı Büyükkarcı, Selçuk Yaşar’ı ziyaret etti

Haftasonu yapılan genel kurulda başkan seçilen Turgay Büyükkarcı ilk olarak Karşıyaka Spor Kulübü Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’ı ziyaret etti, ziyarette Selçuk Yaşar’ın 93.doğumgünü de kutlandı.

Feyhan Yaşar ve Yaşar Topluluğu yöneticilerinin de hazır bulunduğu, Selçuk Yaşar’ın 93. doğumgününün de kutlandığı  ziyarette Selçuk Yaşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Karşıyaka benim için, Yaşar Holding için çok değerli. Hep iyi yerlerde olmasını isterim. Yeni seçilen yönetime başarılar diliyor, bizden aldıkları bayrağı çok daha ileriye taşımalarını istiyorum.” dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı da Selçuk Yaşar’ın doğumgününü birlikte kutlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Onursal Başkanımıza nice sağlıklı yaşlar diliyorum.  Karşıyaka Spor Kulübü’nü Selçuk Yaşar’ın da hep istediği gibi çok daha iyi yerlere taşıyacağız, bunun için hep birlikte çok çalışacağız, emanete sahip çıkacağız.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TYF Kış Kupası'nda 22 Karşıyakalı yelkenci yarışıyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da 5 antrenör adayı... En güçlüsü Arslan...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?