ANA SAYFA > İZMİR > Koylar çöplük oldu

Koylar çöplük oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Koylar çöplük oldu

Eski Foça ve Yeni Foça arasındaki doğa harikası koylar, tatilcilerin arkalarında bıraktıkları pislikle adeta çöplüğe döndü.

İzmir'de birkaç haftadır etkili olan kavurucu sıcaklardan bunalanlar, soluğu plajlarda aldı. Yaşanan bu tatilci akınından sonra ise, plajlarda rezalet bir görüntü ortaya çıktı.

Adeta cennetten bir köşe olan Eski Foça ve Yeni Foça arasındaki koylarda, tatilcilerin ardında pet şişelerden naylon poşetlere kadar doğada çözünmesi binlerce yılı bulabilen maddelerden oluşan çöp yığınları kaldı. Koylardaki pisliği kendi imkanlarıyla temizlemeye çevreye duyarlı vatandaşlar, pisliklerini arkalarında bırakıp gidenlere isyan etti.

Vatandaşlar tepkilerini, topladıkları çöplerin fotoğraflarını sosyal medyada "Temiz bir dünya istiyoruz. Lütfen bıraktığın pisliği topla" notuyla paylaşarak gösterdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İç mimar adayı gençler sektörle bir araya geldi
Sonraki Haber Pınar, yetenekli çocukları ödüllendirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?