ANA SAYFA > İZMİR > KOCAOĞLU ESİAD'I ZİYARET ETTİ

KOCAOĞLU ESİAD'I ZİYARET ETTİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KOCAOĞLU ESİAD'I ZİYARET ETTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği'ni (ESİAD) ziyaret etti.

Mayıs ayında göreve gelen ESİAD Başkanı Mustafa Güçlü ve Yönetim Kurulu üyeleriyle dernek binasında bir araya gelen Başkan Kocaoğlu, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi. Başkan Kocaoğlu, Özel İdare mallarının İzmir’de kalması konusunda verdikleri destek için de ESİAD’a ayrıca teşekkür etti.

“Özel İdare malları konusunun dışında kalamazdık” diye konuşan Mustafa Güçlü, “Konuyu inceledik ve Başkanlar Kurulu’nu da ortak harekete teşvik edebildik. Böyle bir konuda inisiyatif aldığımız için çok mutluyuz” dedi. Güçlü, “Türkiye kutuplaşmadan muzdarip. Bundan dolayı uzlaşı konusu önem kazanıyor. Biz de pasif değil, aktif uzlaşıdan yanayız” diye konuştu.

Mustafa Güçlü, Büyükşehir Belediyesi'nin projelerini yakından takip ettiklerini ifade ederek, “Yeni Fuar alanına büyük bir para harcadınız. İzmir fuarcılığına üst düzeyde işlevsellik kazandırmak tüm İzmir'in ve iş dünyasının meselesidir. Biz de ESİAD olarak hem Fuar alanı hem de kentsel dönüşüm projelerinde her zaman desteğe hazırız” dedi.

ESİAD Başkanı Mustafa Güçlü’ye teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da, “İzmir’in Özel İdare malları konusunda destek olması çok önemli. İzmir’in yerel sermayesi olan bu kazanımların kentimizde kalması gerekiyor. Bu konudaki mücadelemizi sürdüreceğiz ve yasal yollara başvuracağız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 60 YAŞ KARTI SAHİPLERİNE PARA İADESİ
Sonraki Haber VECDİ ALTAY KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NE BAŞKAN DANIŞMANI OLDU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?