ANA SAYFA > EKONOMİ > KMTG, Uzakdoğu atağını sürdürüyor

KMTG, Uzakdoğu atağını sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KMTG, Uzakdoğu atağını sürdürüyor

Türkiye’nin üretim ve ihracatında dünya lideri olduğu çekirdeksiz kuru üzüm, kuru incir, kuru kayısı ve Antep fıstığının ihracatını arttırmak için faaliyet sürdüren Kuru Meyve Tanıtım Grubu, tanıtım çalışmalarında Uzakdoğu pazarına yoğunlaştı. KMTG, Mayıs ayında Uzakdoğu’da iki fuara katılarak Türk kuru meyvelerini tanıttı.

İlk olarak, 05-07 Mayıs 2016 tarihleri arasında Çin Halk Cumhuriyeti'nin Shanghai kentinde gerçekleşen SIAL China Fuarı’na katılım sağlayarak kuru meyve ve Antep fıstığı ürünlerinin tanıtımını gerçekleştiren Kuru Meyve Tanıtım Grubu, 10-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında ise Güney Kore’de Seul/Güney Kore Seoul Food &Hotel 2016 Fuarı’na katıldı.

 

İkinci Dünya Savaşı sonrasında ihracata dayalı büyüme modeliyle dünyaya örnek olan Güney Kore, 51 milyonluk nüfusu, 31 bin dolarlık kişi başı milli geliri ve dünyanın 13. büyük ekonomisi olma özelliğiyle pek çok sektörün olduğu gibi Kuru Meyve Sektörünün de ilgisini çekiyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Barosu yenilenen binasına kavuştu
Sonraki Haber İzmir Metro, 16 yılda kat kat büyüdü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?