ANA SAYFA > GÜNDEM > Kızılay Karşıyaka Başkanı Karadeniz Kadınlar gününü kutladı

Kızılay Karşıyaka Başkanı Karadeniz Kadınlar gününü kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Karşıyaka Başkanı Karadeniz Kadınlar gününü kutladı

Karşıyaka Kızılay Şube Başkanı Kamil Karadeniz, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kadınların her alanda olduğu gibi çalışma hayatında da başarılı şekilde yer alabilmesi için engellerin kaldırılması gerektiğini kaydeden Karadeniz “Kadınlara hak ettikleri değerin gösterilmesi ve geleceğe güvenle bakmasının sağlanması herkesin görevidir” dedi.

Karadeniz mesajında, “Toplum olarak bizlere düşen en büyük görev, kadınlarımızın hayatın her alanında eşit koşullarda yer almalarını, kadın haklarının korunarak iyileştirilmesini, kadına karşı şiddetin önüne geçilmesini, kadınların toplumda hiçbir ayrımcılığa maruz kalmadan yaşamalarını sağlamaktır” ifadesine yer verdi.

Türk kadınının aile ve toplum hayatındaki yerine de işaret eden Karadeniz, “Kadınlarımızın mücadele yıllarında gösterdikleri dirayet ve fedakarlıklar takdire şayandır” dedi.

Türk kadınının tüm zorluklara göğüs gerdiğini de belirten Karadeniz, “Kadınlarımızın, bugün bir anne, bir eş, bir evlat olarak üstlendikleri görevlerin yanı sıra siyaset, iş hayatı ve her alanda yükseldiklerini, toplumun geleceğine yön verdiklerini memnuniyetle görmekteyiz” ifadesine yer verdi.

Başkan Karadeniz, tüm kadınların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü en içten duygularla kutladığını ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Misket Dikmen:''Emek ve Özgürlük kavgasında kadınların yanındayız''
Sonraki Haber Milli Eğitim Müdürü İslamoğlu ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü''nü kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?