ANA SAYFA > SAĞLIK > Kızı için kanser hastalarına umut olması amacıyla Vakıf kuracak…

Kızı için kanser hastalarına umut olması amacıyla Vakıf kuracak…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızı için kanser hastalarına umut olması amacıyla Vakıf kuracak…

Karşıyakalı eski futbolcu, Bostanlıspor Asbaşkanı Tayfun Sezer genç yaşta kanserden yaşamını yitiren kızı için hastalara umut olmak amacıyla vakıf kuruyor.

Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Medikal Onkoloji Hastanesi’nde 19.7.2005 yılında Ewing Sarkom hastalığı teşhisi konulan ve 13 Eylül 2009 yılında aynı hastalık nedeniyle genç yaşında vefat eden Tuğçe Sezer’in babası, Bostanlıspor Kulübü Başkan Yardımcısı Tayfun Sezer 4 yıllık hastalık periyodundaki bilgi ve deneyimlerini tüm hasta yakınları ile paylaşmayı kendisine hedef olarak seçerek, kanser hastalarına umut vakfı olarak hizmet vermeyi düşündüğümüz “Tuğçe Sezer Vakfı” için, gerekli girişimlerde bulunarak vakfın bir an önce faaliyete geçmesi için çaba harcıyor.

Bu konuda KARŞIYAKA HABER GAZETESİ’ne açıklama yapan Tayfun Sezer, Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Medikal Onkoloji Hastanesi öncülüğünde kurulacak vakfın amacını şöyle açıkladı:

“Her türlü kanser hastalıkları konusunda önleyici erken teşhis ve tedavide insanları bilgilendirmek. Motive etmek gibi konularda bütün yol ve araçları kullanarak kanser hastalıkları ile ilişkili sağlık ve sosyal sorunlarla ilgilenmek, gerekli her türlü çalışmaları yapmak veya yaptırmaktır.
Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Medikal Onkoloji Hastanesi, kanser teşhis ve tedavi branşlarında sürekli kaliteli hizmet anlayışına göre biçimlenmiştir.
Uluslararası araştırma kuruluşlarınca hazırlanan raporlarda yeterlilik düzeyi en üst sıralarda yer alan Ege Üniversitesi kanser hastalığı konusunda verdiği başarılı hizmetleriyle tanınmaktadır.
Ege Üniversitesi kanser merkezi, modern yapılanmasıyla dünyanın en iyi kanser merkezinin olanaklarını Türkiye’de sunmakta, medikal onkoloji , kemoterapi ve radyoterapi bölümleri ile teşhis ve tedavi hizmetleri vermektedir.
Ege Üniversitesi medikal onkoloji hastanesi ayakta ve yatarak teşhis, tedavi ve acil destek imkanlarıyla mükemmel bir sağlık örgütlenmesi örneği göstermektedir.”

http://www.karsiyakahabergazetesi.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Süper Lig hakemlerinden Karşıyaka'nın Filizleri'ne destek
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Fenerbahçe karşısında sonunu getiremedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?