ANA SAYFA > İZMİR > KİTVAK koşusu Şirinyer Hipodromu'nda

KİTVAK koşusu Şirinyer Hipodromu'nda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK koşusu Şirinyer Hipodromu'nda

KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) adına Türkiye Jokey Kulübü tarafından “Kitvak Koşusu” ismiyle yarış düzenleniyor. Kitvak Koşusu, 2 yaşındaki İngiliz atlarının 1400 mesafeli kum pistte mücadele edeceği heyecanlı ve anlamlı bir yarış olacak.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul yaptığı açıklamada, vakfın 20.yılını geride bırakırken onkoloji hastaları ve yakınları için umut olmaya devam ettiğini, Kitvak’ın ulusal anlamda adının ve faaliyetlerinin tanıtılabilmesi açısından böylesine etkinliklerin önemli olduğunu söyledi. Soncul “Vakfımız üçüncü büyük eseri olan Dokuz Eylül Üniversitesi Kitvak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni önümüzdeki günlerde hizmete açacak. Vakfımızın faaliyetleri bağışçı ve hayırseverlerimizin gönülden katkılarıyla daha da anlamlı hale geliyor. Köklü ve onurlu tarihi ile ülkemizin örnek kurumlarından Türkiye Jokey Kulübü’ne vakfımız adına bir koşu düzenlemelerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka İspanya'da galibiyet peşinde
Sonraki Haber Türkiye’de ilk ve tek olacak: Karşıyaka Okulları Orman Eğitim Alanı açılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?