ANA SAYFA > EĞİTİM > KISA FİLİM YARŞMASINDA KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR KÜRSÜYE ÇIKTI

KISA FİLİM YARŞMASINDA KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR KÜRSÜYE ÇIKTI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KISA FİLİM YARŞMASINDA KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR KÜRSÜYE ÇIKTI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)'ın İzmirli Genç Kısa Film Yarışması'nda birinciliği ve ikinciliği Karşıyaka Özel Yamanlar Lisesi öğrencileri aldı.

MÜSİAD'ın gençleri sinemaya ve sanata özendirmek amacı ile düzenlediği "İzmirli Genç Kısa Film Yarışması" ödül töreni Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleştirildi. Liseler kategorisinde 1.lik ve 2.lik ödülleri Özel Yamanlar Liseleri arasında paylaşıldı. "Mariokolik" adlı film ile Güzelbahçe Özel Yamanlar Lisesi öğrencileri Merve Nur Atçı ve Beyza Göçgün birinci olurken, Karşıyaka Özel Yamanlar Lisesi öğrencisi Muhammed Şamil Alyer "Yaşadığınız anın kıymeti" filmi ile ikinciliği elde etti.

Dereceye giren öğrencilere ve Okullarına hediye-para ödülü ve plaketleri Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü ve Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan tarafından takdim edildi.

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap, "Bilimde kendini dünyaya kanıtlamış ama sanat alanındaki çalışmalardan hiçbir zaman geri kalmamış bir kurumuz. 'Güzel bakan güzel görür, güzel gören ise hayatından lezzet alır' ilkesinden yola çıkarak yaşamdaki güzellikleri sanata yansıtmayı başarmış olan Yamanlar Eğitim Kurumları öğrencilerinin sanatsal çalışmalarına her türlü desteği vermeye devam edecektir"dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İSMAİL SİVRİ ÖYKÜ YARIŞMASI SONUÇLANDI
Sonraki Haber ARKASSPOR'UN CEV'DEKİ RAKİBİ BULGAR CVC GABROVO

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?