ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Kırıkkaya Süt Ürünleri 17. satış noktasını Karşıyaka'da açtı

Kırıkkaya Süt Ürünleri 17. satış noktasını Karşıyaka'da açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kırıkkaya Süt Ürünleri 17. satış noktasını Karşıyaka'da açtı

İzmir'in Tire'nin en büyük süt ürünleri üreticilerinden Kırıkkaya Süt Ürünleri , 17. satış noktasını Karşıyaka Bahri Üçok Caddesi'nde faaliyete geçirdi. Şirketin Tire'de bulunan çiftliklerinden taze ve kaliteli ürünleriyle zengin bir yelpaze oluşturan mağazada vatandaşlar doğal ürünlere ulaşacak.

Şirket ortakları Akın Kırıkkaya, Çetin Kırıkkaya ve Metin Kırıkkaya'nın ev sahipliğinde yapılan görkemli açılış aynı zamanda Karşıyaka'nın çok değerli isimlerini de bir araya getirdi. Açılışa Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Ayşem Özzambak, Kent A.Ş.Genel Müdür Yardımcısı Gazi Akkel, İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği Koordinatörü Sevil Ozan, Temad İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Bayram,Temad İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Mehtap Cengiz, Besiad Başkanı Ali Akdaş, Bostanlı Sacide Yorulmaz Atölyesi Ressamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.Açılışa katılan vatandaşlar lezzetli ikramlara büyük ilgi gösterdi.

Açılış töreninde konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, işletmeye hayırlı işler dileklerinde bulundu. Kırıkkaya Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kırıkkaya yaptığı açıklamada; ''Ürünlerdeki kalitemizin ve tecrübemizin kaynağı Makedonya Tikveç Kavadarci'ye kadar dayanmaktadır. Büyük dedemiz Hacı Şerifoğulları 1912 yılında Kavadari'den İstanbul'a göç etmiş, dedemiz Şerif Kırıkkaya ve babamız Hüseyin Kırıkkaya'nın, Tire'ye yerleşerek tarım ve hayvancılıkla uğraşmasıyla birlikte süt ile hikayemiz başlamıştır.  Kendi çocuklarıma yedirmediğim hiçbir ürünün üretimini yapmam ilkesi ile, mandıramız 1992 yılında, yemyeşil doğası ve sütün kaynağı olan Tire'de, kurulmuştur.1996 yılında ortanca kardeş Çetin Kırıkkaya'nın satış organizasyonun başına geçmesi  ile birlikte bölgesel satış ağımız genişlemiş, büyük marketlerin reyonlarında ürünlerimizin satışına başlanmıştır.2001 yılında büyük kardeş Metin Kırıkkaya'nın da ekibimize katılmasıyla birlikte toptan satışlarımızın sürekliliği sağlanmıştır. Bugün Tire Organize Sanayi Bölgesinde 15.000 m2 fabrikamız, günlük 250 ton süt işleme kapasitemiz ve çalışanlarımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk ve onur duyarız. ''dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KA2 Stratejik ortaklık projesinin Yaygınlaştırma Semineri yapıldı
Sonraki Haber İzmir’in yeni video kanalı: İzmirTube

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?