ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > Kim dur diyecek?

Kim dur diyecek?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kim dur diyecek?

Karşıyakalı bir okuyucumuzdan gelen mektubu yayınlıyoruz:

Karşıyaka Şemikler Mahallesi yeni açılan Ordu Caddesi'nin devamınde yeni açılan bölüme cepheli bir iş yerinin ön cephe düzenlemesi yapma gayretine acaba hangi kurum yetkilisi dur diyecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi mi, yoksa Karşıyaka Belediyesi mi? Yoksa başka bir birim mi?
Yolladığım fotoğrafta da görüldüğü gibi kaldırımın sabit olarak yapılmasına başlayan "sabit işgal" yapısıyla çirkinleştirmenin yanında, kaldırımın ve yürüyüş alanının işgal edilmesi durumu söz konusudur.
Bu fotoğrafı pazar günü yani bugün çektim. Hafta sonu tatil zihniyeti ile yapılan çalışmaya bir an önce yetkili makamların engel olmasını mahallece beklemekteyiz.
Gazeteniz ve web haber sitenizde "Okuyucu Mektubu" köşenizde bu konuyu değerlendirirseniz, yetkililere ulaşır düşüncesindeyim. Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Remzi Kan.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hentbolde İzmir Büyükşehir Belediyespor, Karşıyaka Belediyespor'a 13 fark yaptı
Sonraki Haber Engelsiz kurslara kayıtlar başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?