ANA SAYFA > İZMİR > KENT KONSEYİNİN İLK KONUĞU TUNÇ SOYER OLDU

KENT KONSEYİNİN İLK KONUĞU TUNÇ SOYER OLDU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KENT KONSEYİNİN İLK KONUĞU TUNÇ SOYER OLDU

“İzmir Kent Konseyi Yerel Yönetimlerle Buluşuyor” söyleşi dizisi kapsamında başlayan sohbet toplantılarının ilk konuğu Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer oldu.

9 Haziran Pazartesi günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşen söyleşi İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan, İzmir Kent Konseyi Gençlik ve Engelli Merkezi üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar’da yaptıkları çalışmalardan örnek vererek, gelen soruları cevapladı. Başkan Soyer, Kent Konseyi üyelerinin Seferihisar’ın dikkat çeken ve basında geniş yer alan projeleri olan güneş enerjisinden elektrik üretme, Sığacık Kaleiçi Pazarı, Sakin Şehir, engelliler için yapılan çalışmalar konularında gelen soruları detaylı olarak cevapladı.

Yaklaşık iki saat süren keyifli sohbetin sonunda İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan, Kent Konseyleri olarak, İzmir’de söyleşi programlarını başlattıklarını ve ilk olarak Seferihisar’da, İzmir’de ve Türkiye’de yaptıklarıyla çok ses getiren Seferihisar  Belediye Başkanı Tunç Soyer’i davet ettiklerini söyledi. Kızıltan, bundan böyle düzenli olarak Belediye Başkanlarıyla bulaşacaklarını belirtti. Kızıltan katılımı nedeniyle Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e plaket takdim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BOSNA HERSEK'İN AKHİSARLILAR'I KARŞIYAKA'YA HAYRAN KALDI
Sonraki Haber 28. ULUSLARARASI İZMİR FESTİVALİ BAŞLIYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?