ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Kent AŞ 80. Yıl Çayevi hizmete girdi

Kent AŞ 80. Yıl Çayevi hizmete girdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent AŞ 80. Yıl Çayevi hizmete girdi

Karşıyaka Belediyesi, kentin farklı bölgelerindeki sosyal alanları artırmak ve halka daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla açtığı tesislere bir yenisini daha ekledi.

Belediye kuruluşu Kent AŞ, Bahçelievler Mahallesi Gün Sazak Bulvarı’nda “80. Yıl Çayevi”ni faaliyete geçirdi. Daha önce 80. Yıl Cumhuriyet Parkı içerisindeki küçük bir kulübede verilen hizmet, yeni açılan çayevi ile daha modern şartlarda sunulmaya başlandı.

Yaklaşık 100 kişi kapasiteli mekânın menüsünde ise çay ve meşrubatlar ile tost, hamburger, patates kızartması ve bazı tatlı çeşitlerine yer verildi. 7'den 77'ye tüm mahalle sakinlerinin park ortamında keyifle vakit geçirme ve dinlenme imkanı bulduğu çayevi, hizmet kalitesi ve uygun fiyat politikasıyla da beğeni kazandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Her yaş ve kesimden insanımızın bir arada olabileceği kaliteli sosyal işletmeler, mahalleler için ciddi bir ihtiyaç haline geldi. Biz de bu eksikliği gidermek ve ihtiyaca yönelik çözümler üretmek için çalışıyoruz. Son olarak hizmete açtığımız 80. Yıl Çayevi de yurttaşlarımızın çayını kahvesini içip, keyifle vakit geçirebileceği bir mekân oldu. Mahallelere ve parklara kadar taşıdığımız sosyal tesislerimizle, kâr amacı gütmeden halka hizmet vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir için yontacaklar
Sonraki Haber Gediz Elektrik'ten uyarı: Başkasının elektirk faturasını siz ödemeyin...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?