ANA SAYFA > GÜNDEM > Kendi adını taşıyan okulda, ölümünün 2. yılında lokma dökülerek anıldı

Kendi adını taşıyan okulda, ölümünün 2. yılında lokma dökülerek anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kendi adını taşıyan okulda, ölümünün 2. yılında lokma dökülerek anıldı

İki yıl önce hayata veda eden Suzan Divrik için kendi adının verildiği okulda lokma dökülerek anıldı.

Merhume Suzan Divrik’in ailesi tarafından Karşıyaka Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde dökülen bin kişilik lokma öğrencilere, mahalleliye ve yolda geçenlere dağıtıldı.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Merhume Suzan Divrik’in çocukları Hüseyin ve Sait,  merhumenin arkadaşları, anaokulu öğrencilerinin anneanne ve babaanneleri birlikte kahvaltı yaptı, anasınıfında düzenlenen etkinliklere katıldı. Bir araya gelinen anma toplantısında merhumenin eğitime yaklaşımları ve verdiği destekler anlatıldı.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, okulda düzenlenen birçok etkinliğe merhume ile birlikte katılmaktan, kendilerini tanımaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi. “Binden fazla öğrencimiz modern eğitim yuvasında eğitim görüyorsa onun sayesindedir.  Divrik ailesine okula desteklerini sürdüklerinden dolayı da teşekkür ederim.”  

Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kuran ise yaptığı konuşmada merhume Suzan Divrik’e çok şey borçlu olduklarını, yaptırdıkları eğitim yuvasının gençlerin geleceğine büyük bir yatırım olduğunu belirterek şunları söyledi. “Rahmetli Suzan Divrik Hanımefendi bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Düzenlediğimiz bütün etkinliklerde bizimle beraber oldu, bizleri destekledi.Divrik ailesine okulumuza halen sürdürdükleri destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Aramızdan ayrılışının 2. Yılında lokma döktürüp öğrencilere, mahalleliye,  okulun sokağından geçenlere dağıtıp hayır dualarını almak istedik. Merhumeye Allahtan rahmet, geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

Daha sonra Kaymakam Yücel, Okul Müdürü Kuran ve merhumenin oğlu Hüseyin Divrik lokma sırasına öğrenciler ile birlikte girerek dökülen lokmalardan yediler,  dua ettiler.

(Yazı, fotoğraflar: Yılmaz Durmaz - http://www.karşiyakahaber.com)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, ligde başka Avrupa'da bambaşka...
Sonraki Haber Özel eğitim öğrencileri ellerini yıkamayı, dişlerini fırçalamayı öğrendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?